Οι ταξιδιώτες μας

Αντώνιος Τσαπατάκης

Ο Αντώνιος Τσαπατάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 13 Ιανουαρίου 1988 και είναι Έλληνας παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση. Αγωνίζεται κυρίως στα 100μ. πρόσθιο, κατηγορίας SB4. Ο Τσαπατάκης έχει λάβει πολλά βραβεία σε εθνικό επίπεδο (κατέχει δύο εθνικά ρεκόρ), ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Έφη Νταλάκα

Η Έφη Νταλάκα είναι φιλόλογος και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη Yoga. Εργάζεται εθελοντικά σε δομές προσφύγων, διδάσκοντας εναλλακτικές μορφές εκγύμνασης σε παιδιά. Τους τελευταίους μήνες διατηρεί με την αδερφή της ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αθλητικά ρούχα.

Γιώργος Νταλάκας

Ο Γιώργος Νταλάκας κατοικεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρεί ένα Concept Store με καφέ και επιλεγμένα Vintage ρούχα στο κέντρο της πόλης, το Electric Dreams.

Ειρήνη Ζάχου

Η Ειρήνη έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η ενασχόληση της με τη γυμναστική όμως ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από την παιδική ηλικία, καθώς υπήρξε αθλήτρια των 100μ. με πανελλήνιες διακρίσεις.